Interaktiiviset älytaulut ja videoneuvottelulaitteistot

Monet ajan hermolla elävät yritykset suosivat edistykselliseen digitaaliseen esitystekniikkaan perustuvia Interaktiivisia älytauluja. Tekniikkaa joka esimerkiksi neuvotteluhuoneeseen astuttaessa tunnistavat liikkeen, himmentävät valot ja aloittavat tuuletuksen. Älytaulujen avulla voi hyödyntää myös videoneuvotteluominaisuuksia: pääkonttorissa pidettävää seminaaria voidaan seurata yrityksen muissa toimipisteissä tai seminaarimateriaalia jakaa reaaliajassa verkossa asiakkaille. Yrityselämän ohella koulutkin hyödyntävät näitä huippuominaisuuksin varustettuja älytauluja.

Asenamme tuotteen tiloihinne ja tarjoamme koulutuksen myymillemme ratkaisuille.

 

Infotauluratkaisut

Infojärjestelmä on moderni ja tehokas tapa yritysten viestintään ja markkinointiin.

Sisältöä voi esittää reaaliaikaisena tai ajastettuna. Toteutus voi koostua yhdestä tai usemmasta näytöstä joissa esitetään joko samaa tai eri sisältöä.

Näyttöjen sijoittelu, koko, määrä ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja järjestelmää suunniteltaessa, joten olethan yhteydessä jotta voimme yhdessä rakentaa yrityksellenne tehokas ja toimiva ratkaisu.

Tarjoamme asiakkaillemme myös sisällönsuunnittelua, toteutuksen ja tarvittaessa –hallintapalvelun.

 

Työasemat ja langattomat yhteydet

Tarjoamme asiakkaillemme ajanmukaiset työasemat ja langattomat yhteydet sekä niiden ylläpidon. Myymiimme tietokoneisiin kuuluu myös aina asennus paikan päällä.

Työasemia ja langattomia yhteyksiä koskevat tarjoukset päivittyvät jatkuvasti. Ajankohtaiset tarjoukset saat suoraan myynnistämme puh. 010 271 9000 tai info(at)dotcom.fi.

 

Sisällöntuotanto

Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaisvaltaisia palveluita sisältäen infotaulujen sisältötuotannon ja päivitykset sekä nettisivustojen toteutukset ja päivityspalvelun. Sopimalla tapaamisen kanssamme voimme yhdessä kartoittaa tarpeenne ja löytää juuri teille oikean kustannustehokaan ratkaisun. Ota yhteyttä info(at)one4all.fi. Palvelun tarjoaa One4all Finland Oy.

 
ergonomia-tuotteet

Ergonomiatuotteet

Monipuolisten IT-palveluiden ohella DotCom tarjoaa työkykyä parantavia laadukkaita työergonomiatuotteita. Tuotteisiin voi tutustua Ergolinkin verkkokaupassa osoitteessa www.ergolink.fi.