Meiltä saatte aina henkilökohtaista palvelua – ilman välikäsiä.

DotComin selkeä toimintamalli perustuu pitkälti itse tuotettaviin ja ylläpidettäviin palveluihin. Meillä yritystänne palvelee kahdeksan työlleen omistautunutta tietoliikenneasiantuntijaa, joilla on vankka operaattoritausta sekä monipuolinen näkemys tämän päivän IT-ratkaisujen tarjoamista mahdollisuuksista.

Tarjoamme palvelimillenne sijoitusympäristön sekä virtuaalista palvelinkapasiteettia tilavissa ja huipputurvallisissa hosting-saleissamme, joita isännöimme ja valvomme henkilökohtaisesti. Hoidamme myös yrityksenne tietoturvaratkaisut, domain-rekisteröinnit ja internet-liittymät alusta loppuun. Lisäksi autamme sopivien tietokoneiden ja oheislaitteiden valinnassa. DotComin asiakkaana asioitte aina suoraan meidän kanssamme. Mutkaton toimintamallimme takaa palveluillemme myös edullisemmat hinnat. 

Meiltä saatte suoraa palvelua mahdollisissa vika- ja ongelmatilanteissa. Ei enää turhauttavia yhteydenottoja kolmansiin osapuoliin. Ei odottelua langalla. Eikä soitto- tai palvelupyyntöjä, joihin kukaan ei vastaa. Asiakkaiksemme onkin siirtynyt huomattava määrä yrityksiä, jotka arvostavat suoraa henkilökohtaista palvelua niin rutiini- kuin ongelmatilanteissakin.

Meiltä saatte tarvitsemanne IT-ratkaisut käyttövalmiiksi asennettuina.

DotComin kokeneet tietoliikenneasiantuntijat kartoittavat perusteellisesti yrityksenne IT-tarpeet ja -haasteet sekä räätälöivät niiden pohjalta liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut. Meiltä saatte kaikki yrityksenne tarvitsemat IT-toteutukset myös viimeisen päälle asennettuina.

Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää yleensä kahta käyntiä yrityksessänne. Peruspalvelupaketit voitte toki tilata kätevästi verkkokaupastamme, mutta parhaaseen lopputulokseen päästään, kun asiantuntijamme suunnittelevat paikan päällä liiketoimintaanne tukevat IT-ratkaisut sekä huolehtivat lopuksi niiden käyttövalmiiksi asentamisesta. 

Meidän asiakkaanamme teillä on vapaus valita.

DotCom tarjoaa asiakkailleen vapauden valita sopimusmalleistamme yritykselle parhaiten sopivan ratkaisun.

DotCom panostaa pitkäaikaisiin asiakkuussuhteisiin ja tiiviiseen asiakasyhteistyöhön. Meillä on paljon pitkiä yhteistyösopimuksia – eli tyytyväisiä asiakkaita.


Referenssimme