DotCommunications sai alkunsa loppuvuodesta 2008, kun suomalaisen IT-alan käänteitä pitkään seuranneet ammattilaiset perustivat korkealuokkaisia IT-asennuspalveluita tarjoavan Team Auvinen Oy:n, joka muutti nimensä lokakuussa 2010 DotCommunications Oy:ksi. Sittemmin DotComin henkilövahvuus on kasvanut ja liiketoimintamme laajentunut IT-asennuksista webhotellien, tietoturvan ja palvelinten ylläpidon sekä erilaisten verkkoratkaisujen ja tuotekaupan puolelle. Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja avaimet käteen -asennukset muodostavat kuitenkin yhä liiketoimintamme perustan.

Henkilökohtainen asiakas- ja asennuspalvelu on toimintamme kulmakiviä.

DotComilta saatte luotettavat ylläpito-, hosting-, roskapostinsuodatus- ja palomuuriratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme yrityksenne tarvitsemat IT-peruspalvelut, mutta vastaamme myös korkeisiin käytettävyysvaatimuksiin. Kokeneet operaattoritaustaiset asiantuntijamme ratkaisevat nopeasti tietoliikenneongelmanne. Samalla kun asennamme kaiken käyttövalmiiksi, te voitte keskittyä rauhassa yrityksenne liiketoiminnan pyörittämiseen.

Yhä useammat yritykset antavat myös palvelimensa ylläpidon meidän tehtäväksemme. Tarjoamme modernit ja Viestintäviraston teletoimintamääräykset täyttävät palvelinsalimme yrityksenne käyttöön sekä pidämme virtuaalipalvelinympäristömme palvelimet ajan tasalla ja varmuuskopioinnit reaaliaikaisina. Näin vanhat nauha-asemat joutavat eläkkeelle – ja yrityksenne säästää tila- ja toimistokustannuksissa.

Asiakaslähtöinen toimintatapamme pohjautuu selkeään kuvaan tämän päivän IT-ratkaisuista. Koostamme jo olemassa olevista ratkaisuistamme juuri teidän yrityksenne liiketoiminnallisia tarpeita parhaiten tukevat IT-ratkaisut. Laadukkaiden ja turvallisten IT-palveluidemme tarkoitus on vauhdittaa asiakasyritystemme menestystä. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaakin koko ajan – käsi kädessä liiketoimintamme kanssa. Se kielii siitä, että olemme onnistuneet pitämään kiinni perusfilosofiastamme:

Me teemme sen mitä muut ovat luvanneet.

DotCommunications Oy on F-Securen, Microsoftin ja WatchGuardin sertifioima palveluntuottaja. Lisäksi meillä on Silver-tason sertifikaatti Veeam-palveluntoimittajana. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, hosting-salimme Helsingissä ja Vantaalla. Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen aluetoimistomme toimivat Tampereella ja Turussa.

Meille töihin?

Tunnetko operaattoripalvelut läpikotaisin? Viihdytkö ihmisten parissa? Tykkäätkö toimia hauskassa ja hektisessä työympäristössä?

Jos huudahdit kysymyksiin myöntävästi, ota meihin yhteyttä jo tänään! DotCom etsii laajenevaan joukkoonsa myynti- ja asiakashenkisiä IT-asiantuntijoita sekä ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat halukkaita kasvamaan yrityksemme mukana.